Ta meg til hovedinnholdet

Grunnskole

Vi utvikler innhold – sammen med læreren, for eleven. Vi har læremidler for de som har behov for struktur, og for de som ønsker å sette sammen sine egne favoritter. 

Jente med iPad
Trinn 1.–10.

Vår vei mot fagfornyelsen

Aschehoug Undervisning tenker først og fremst på inspirerende innhold i en brukervennlig innpakning. Det er opp til deg om du vil ha innholdet digitalt, eller en kombinasjon av digitalt og papir. Vi utvikler læremidler både for lærere som har behov for struktur, og for dem som ønsker å sette sammen sine egne favoritter. 

Vårt læringsunivers
  • legger til rette for aktiv læring i og utenfor klasserommet
  • ivaretar de tverrfaglige temaene og viser sammenheng mellom fagene
  • legger til rette for kritisk tenkning, refleksjon og kreativitet 

 

Brukertesting

Vi utvikler læremidler sammen med læreren, for eleven. Målet er å frigjøre tid for lærerne slik at de kan fokusere på det viktigste, nemlig elevene. Vi vil tilby aktualiteter i alle fag og på denne måten trekke verden inn i klasserommet.

For at vi kan utvikle brukervennlige og inspirerende læremidler er vi i dialog med lærere og elever som tester innhold sammen med oss. 

Noe av det vi tester nå er følgende:

  • Struktur, fleksibilitet og innhold i våre heldigitale løsninger
  • Brukervennlighet for lærer og elev
  • Hvordan best mulig ivareta tverrfagligheten i alle løsninger

START

START er vår første lansering inn mot fagfornyelsen. Dette læremidlet er allerede godt mottatt av elever og lærere som har testet innholdet i barneskolen. 

START er et tverrfaglig og aktuelt læremiddel for 1.–4. trinn. Her vil du blant annet finne temainnganger, alt du trenger til klasserommet, og spenstige avbrekk med Yngvar Andersen. START er gratis ut skoleåret 2018-2019.

Vi setter stor pris på å høre hva du synes om START! Er det noe du savner, eller vil din skole være med og teste videre? Send gjerne en e-post til oss: start@aschehoug.no