Til hovedinnhold

Lynkurs

Trinn: Vg1

Lynkursene gir en innføring i hvordan Aschehoug Undervisnings bøker og digitale ressurser på videregående er tilpasset fagfornyelsen. De digitale ressursene er samlet i vårt nye digitale læringsunivers Aschehoug Univers, som du finner på Aunivers.no.

Lynkurs: Engelsk

Trinn: Vg1

Action er et nyskapende læremiddel i engelsk for yrkesfag som tar fagfornyelsen på alvor. Læremidlet består av fellesbok og digitalt innhold med spennende og interessante tekster om temaer elevene bør kunne diskutere på engelsk for å klare seg i sitt yrkesaktive liv.

Lynkurs – Action

Lynkurs: Samfunnskunnskap

Trinn: Vg1

FOKUS Samfunnskunnskap møter fagfornyelsen med faglig styrke og elevnære eksempler. 

Lynkurs: FOKUS

Lynkurs: Matematikk

Trinn: Vg1

Matematikkserien presenterer matematikken på en strukturert og forståelig måte. Dybdelæring og kjerneelementer går som en rød tråd gjennom læremidlet.

Lynkurs: Matematikk SF og YF

Lynkurs: Naturfag

Trinn: Vg1

Naturfag SF og Naturfag for yrkesfag har en praktisk og utforskende tilnærming til faget som setter elevens læring i sentrum. Naturfagserien har et enkelt språk, grundige forklaringer og rik tilgang på oppgaver og aktiviteter.

Lynkurs: Naturfag SF og YF

Lynkurs: Norsk

Trinn: Vg1

Grip teksten er et nyskrevet, moderne læremiddel tilpasset fagfornyelsen og det nye norskfaget. Gjennom velskrevne og faglig solide kapitler, et bredt utvalg tekster og varierte arbeidsoppgaver gjør Grip teksten norskfaget relevant for elevene.

Lynkurs: Grip teksten

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Firefox, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: ugle