Til hovedinnhold

Opplegg til fjernundervisningen

Trinn 8.–10.

Vi har samlet en del innhold som egner seg som hjemmearbeid for elevene. I tiden fremover vil vi kontinuerlig fylle på med mer. Det eneste dere trenger å gjøre er å logge inn med Feide.

Nettbrett på bord

Norsk

I Fabel 8-10 digital kan elevene lese og/eller lytte til historien om Vesle Rødhette, lære sjonglering på svensk, lage sin egen tegneserie og følge de gode rådene om hvordan filme med mobilen.

Årets hjemmeterminprøve er også klar.

Sjekk også våre "Fabelaktige smakebiter"! En helt fersk liste med lesetips er laget av forfatter Lise Forfang Grimnes til glede for både lærere og elever.

Engelsk

I Stages 8-10 digital kan elevene følge læringsløpet "Whatif". Her får de snakke om og sette ord på ting de bekymrer seg for. De får jobbe med engelske rimord, spørsmålsord og prøve seg på å skrive et eget dikt.

Sjekk også ut Stages grammar. Her er det ni animerte grammatikkfilmer som supplement til læremidlet Stages.

Terminprøvene fra Stages ligger åpne og kan fungere godt som hjemmearbeid.

KRLE

I Store spørsmåls undervisningsopplegg får elevene utforske påskeukens hendelser slik de er presentert gjennom Lukasevangeliet.

Samfunnsfag

I Arena 8-10 digital kan elevene lese en artikkel om hvordan korona påvirker samfunnet vårt. I tillegg kan de følge et spennende læringsløp om Norge fra fattigdom til velstand. 

Under fleksibelt innhold finner de en rekke filmer fordelt på temaene "Demokrati og deltakelse", "Individ og samfunn" og "En bærekraftig verden". 

Lykke til!

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Firefox, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: ugle