Til hovedinnhold

Aschehoug Univers tar over for Lokus

Fra og med 10. august 2021 stenger Lokus. Alle våre digitale læremidler finner du her på Aschehoug Univers. Du må logge inn for å bruke læremidler.  

Lenger ned i denne artikkelen finner du informasjon om hva som skjer med hvert av læremidlene som ligger på Lokus i dag . 

Fram til august finner du Lokus-læremidlene ved å logge inn på Min side på Lokus (www.lokus.no/mypage). Fra august 2021 skal du logge inn på Aschehoug Univers, Aunivers.no. Du kan bruke samme innlogging på Aschehoug Univers som du har brukt på Lokus.  

 

Bedre for deg

For å gjøre en hektisk lærerhverdag litt enklere, så samler vi alt vårt digitale innhold på ett sted – Aschehoug Univers. Her finner du læremidler som er tilpasset fagfornyelsen (LK20). 

Ny teknologi og ny læreplan 

Læremidlene på Lokus er tilpasset Kunnskapsløftet 2006 og mange av nettstedene er laget med programvare som ikke tillates lenger, slik som Flash.  
 
Vi er veldig stolte av innholdet vårt på Aschehoug Univers. Som lærer kan du føle deg trygg på at våre nye digitale læremidler er grundige, tar fagene på alvor og aktiviserer elevene. Bestill gjerne prøvelisens.

Hva betyr dette for deg som bruker Lokus.no?

Ut skoleåret 2020/2021 finner du Lokus-læremidlene ved å logge inn på Lokus.no. 

Under finner du nyttig informasjon om hva som skjer med dagens læremidler på Lokus.no fra og med august 2021: 

Grunnskole

Videregående

Voksenopplæringen

Du kan kjøpe alle læremidler i vår nye nettbutikk.

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Edge, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: Fargede former