Til hovedinnhold

Adaptive oppgavesett med ØveUnivers

Norsk, Engelsk, Matematikk 8.–10. trinn

Aschehoug Undervisning lanserer ØveUnivers! Universet består av adaptive oppgavesett i norsk, engelsk og matematikk. Nytenkende oppgavetyper og engasjerende oppdrag gjør at elevene dine utforsker, øver og lærer. 

Kom i gang!

Alle oppgavesettene er utformet av erfarne pedagoger med god kjennskap til nivådifferensiering og tilpasset opplæring i klasserommet. Sjekk ut oppgavesettene under – trykk på en rød prikk, også er du i gang!

ØveNorsk 8–10
- Retorikk 
- Språklige bilder

ØveEngelsk 8–10
- Words and word classes
- Australian animals

ØveMatematikk 8–10
- Hele tall 
- Algebraiske uttrykk
- Brøk og desimaltall

Skjult nivådifferensiering

Alle elevene arbeider med samme tema og får en opplevelse av at de er i en felles undervisningssituasjon. Samtidig får de individuelle oppgaver gjennom skjult nivådifferensiering som bygger videre på det de allerede har mestret. Slik sørger adaptiv læring for riktig tilpasning og progresjon.

Elevene utforsker og lærer

Nytenkende oppgavetyper og engasjerende oppdrag gjør at elevene dine utforsker, øver og lærer. Dersom elevene står fast, får de tips og veiledning. Gjennom et rapportsystem får læreren raske tilbakemeldinger på hver elev og oppgave, samt klassen som helhet. 

Utgivelser

ØveNorsk og ØveEngelsk er åpent og gratis på Aschehoug Univers ut skoleåret 2020/2021. ØveUnivers 1–10 kommer for salg i 2021. 

ove_logo_hvit

I takt med vår trinnvise utgivelsesplan utvikler vi adaptive oppgavesett til 8. trinn først og gjør dem tilgjengelig fortløpende. I løpet av 2021 og 2022 lager vi adaptive oppgavesett til de resterende trinnene.

Tilbakemeldinger

Vi utvikler alle være læremidler med læreren, for eleven. Derfor vil vi gjerne høre fra dere! Send oss dine tilbakemeldinger og innspill til kontakt@Aunivers.no.

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Edge, eller Safari (for Mac)