Til hovedinnhold

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Firefox, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: ugle

Trenger skolen din besøk av en digitalpedagog?

Trinn: 1.–10.

Til grunnskolen kommer vi i Aschehoug Undervisning med en ny generasjon læremidler tilrettelagt for læringsbrett og PC. Det kan være utfordrende å sette seg inn i nye læremidler slik at man kan ta en kvalifisert avgjørelse. Dette vil vi hjelpe dere med. 

Hva er en digitalpedagog?

Anne og Katrine er erfarne grunnskolelærere ansatt som digitalpedagoger i Aschehoug Undervisning. Som pedagoger kjenner de godt til de nye læremidlene fra forlaget og hverdagen i klasserommet. De viser bruken av digitale og trykte læremidler og hvordan de kan spille sammen basert på skolens prioriteringer.

– Det er veldig gøy å inspirere og vise lærere i hele landet hvordan de kan bruke de digitale ressursene våre. Jeg husker selv hvordan det er å stå i klasserommet, og vet hvor lite tid man har til å sette seg inn i et læremiddel. Samtidig er det viktig å ha kjennskap til alle mulighetene som er der, slik at man får utnyttet alle fordelene, sier Anne. 

Hva får du?

Vi tilbyr prøvelisenser og vurderingseksemplar, men også besøk av en digitalpedagog som demonstrerer og gir god oversikt over læremidlene.

Et besøk er gratis og uforpliktende, og vi finner et tidspunkt som passer dere. 

Skriv til anne.smedstad@aschehoug.no, eller ring 924 010 62 for å planlegge et besøk nå!