Til hovedinnhold

Kurs og fagfornyelsen

Velkommen til vårt læringsunivers – Aschehoug Univers. Her finner du alt vi har å by på, samlet på ett sted. 

Kurs

Fagfornyelsen melder sin ankomst i klasserommene i 2020. Hva betyr dette i praksis for deg som lærer og skoleleder i grunnskolen?

Kom på kurs og få en presentasjon av vårt nye læringsunivers, Aschehoug Univers. Vi tilbyr dere en ny generasjon digitale læremidler. Våre digitalpedagoger viser hvordan disse læremidlene legger til rette for strukturerte læringsløp eller fleksible moduler. Aschehoug Univers åpner for tverrfaglighet, adaptivitet og fleksible innkjøp.

Dato og sted 

15. Oktober Tromsø
22. Oktober Kristiansand
23. Oktober Bergen
24. Oktober Stavanger
28. Oktober Tønsberg
29. Oktober Molde
30. Oktober Trondheim
04. November Oslo
05. November Hamar
06. November Haugesund

Program

12.30–13.15 Lunsj og registrering
13.15–16.15 Hva er nytt i fagfornyelsen og hvordan har Aschehoug Undervisning løst det?

  • Aschehoug Univers
  • Adaptive verktøy for lærer og elev 
  • Dybdelæring, kritisk tenkning og refleksjon 

Kurset er gratis!

Meld deg på her!

Fagfornyelsen

Aschehoug Undervisning utvikler læremidler for deg som ønsker strukturerte opplegg, samtidig som du kan favorittstemple og sette sammen egne læringsløp. 

Vi utvikler fleksible løsninger, enten du jobber heldigitalt, eller bruker det digitale som supplement til læreboka.

Læremidlene våre gir rom for refleksjon, og de inspirerer elevene til å utforske videre selv. På denne måten legger vi til rette for tilpasset opplæring.

Vi vet hva undervisningen krever og bidrar med de verktøyene du trenger. 

Med læreren. For eleven. 

Her er noe av det som kommer:

  • Fleksibilitet og struktur Alt lærestoffet i et verk er sortert etter to prinsipper: tema – som gir fleksibilitet, og læringsløp – som gir struktur. I tillegg finner du aktualiteter knyttet til alle fag.  
  • Favoritter Både lærer og elev kan lagre sine favoritter, samle dem i lister og ta dem opp igjen ved senere anledninger, for eksempel før en prøve. Lærere kan også dele innhold med elevene via skolens læringsplattform.  
  • Tverrfaglighet Alle som kjøper læremidler av oss, får med tverrfaglige løsninger – som blant annet undervisningsopplegg, tips til klasseledelse og læringsstrategier.  
  • Adaptive øvingsmoduler I norsk, matte og engelsk har vi adaptive øvingsmoduler. Disse kan brukes sammen med våre læremidler, eller uavhengig av dem.  
  • Lik struktur for bok og digitalt Bøkene og læringsløpene har samme struktur. Det digitale innholdet vil dermed kunne brukes i samspill til å vise innhold digitalt i klasserommet og til å skape variasjon for elevene.  
  • Søk Vi har lagt stor vekt på å utvikle et brukervennlig og kvalitetssikret søk som er intuitivt for både lærere og elever. 

BETA versjoner - slik at alle lærere og skoler kan teste

Vi har lansert to betaversjoner slik at du kan prøve våre læremidler. Alle BETA versjoner vil dere etterhvert finne under "Min Side" øverst i menyen. Her er lenke til de første BETA versjonene:

Prøv START her (logg inn med Feide) 

Prøv Fabel her (Logg inn med Feide) 

Alt på ett sted

Aschehoug Undervisning er i en flytteprosess. Alt du finner på lokus.no, nettmagasinet og aschehoug.no/undervisning, vil du etterhvert finne her på Aunivers.no. Vi vil gjøre det enklest mulig for deg å navigere i vårt læringsunivers, og jobber derfor for å samle alt på ett sted.