Til hovedinnhold

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Firefox, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: ugle

Læremidler for barneskolen til fagfornyelsen

Læremidlene våre er utviklet i tett samarbeid med lærere. Vårt mål er at alt vi lager til fagfornyelsen skal begeistre deg som lærer og være nyttig og inspirerende for elevene.  I oversikten under finner du alle læremidlene som kommer til fagfornyelsen for barneskolen.

 

Fabel

Trinn 1.–7.

Fabel 1–7 tilbyr elevene meningsfulle tekster fra starten. Læremiddelet sørger for en utforskende og morsom tilnærming til barns læring. 

Lær mer

Nye Zeppelin

Trinn 1.–4.

Nye Zeppelin 1–4 er et fleksibelt læreverk som gjør elevene aktive og engasjerte. Læreverket består av bøker og digitalt innhold.

Lær mer

Quest

Trinn 1.-7.

Quest engasjerer elevene i språket både muntlig og skriftlig gjennom aktiviteter og lek.

Lær mer

Matemagisk

Trinn 1.–7.

Med Matemagisk får elevene utforske matematikken aktivt, både sammen og alene. Matemagisk ønsker å skape mestringsfølelse, engasjement og verdifulle matemagiske oppdagelser. 

Lær mer

START

Trinn 1.–4.

START er et læremiddel som gir lærer og elev aktuelt digitalt innhold til bruk i skolehverdagen – uavhengig av fag. START er der all læring begynner.

Lær mer

Arena

Trinn 1.–7.

Arena skal være med å bidra til at elevene blir engasjerte og kritiske deltakere i samfunnet. 

Lær mer

Solaris

Trinn 1.–7.

Solaris bidrar til å skape undring, refleksjon og naturglede! Med Solaris får elevene muligheten til å utforske og være aktive i naturfagtimene. Les mer om det nye læremiddelet.

Lær mer

Store spørsmål

Trinn 1.–7.

Store spørsmål er et helt nytt læremiddel i KRLE som gir rom for perspektiv, undring og nysgjerrighet gjennom åpne spørsmål og filosofiske samtaler.

Lær mer