Til hovedinnhold

Struktur og fleksibilitet - du velger!

Trinn: 1.–10.

Ønsker du fleksibilitet eller struktur? Våre nye læremidler har begge deler.

Våre digitale læremidler gir deg både strukturen og fleksibiliteten du trenger for å takle fagfornyelsen for 1.–10. trinn.

– Vi jobber tett med lærere og elever om å utvikle det digitale læringsuniverset vårt. Målet vårt er at alle læremidler vi lager til fagfornyelsen, skal begeistre deg som lærer og være til nytte for elevene, sier utviklingsredaktør Jannicke Ekenes Asp.

Mangfold av ressurser

Du som lærer kan velge mellom et mangfold av ressurser og ved hjelp av en god søkemotor og et brukervennlig grensesnitt sette sammen egne opplegg. Skal du undervise i et tema, kan du finne filmer, sanger, tekster, oppgaver og materiell tilknyttet dette. Du velger det som passer elevene og klassen din, bruker enkeltelementer eller setter det sammen til en egen favorittliste. Favorittlisten kan du dele med elever via Showbie, Microsoft Teams, Google Classroom mfl. både på individ- og klassenivå.

Enkelt å forberede seg 

Noen ganger er det godt at andre har tatt valgene og gjort en del av forberedelsene for deg. Da kan du følge de strukturerte læringsløpene. De har høy pedagogisk kvalitet og er merket med hvor lang tid de er forventet å ta. Når du følger læringsløpene, er du trygg på at elevene kommer seg gjennom kompetansemålene til læreplanen, samtidig som elevene går i dybden i tråd med fagfornyelsens intensjoner. Underveis i læringsløpene kan du fortløpende skaffe deg tips og råd via lærerveiledningen.

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Edge, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: Fargede former