Til hovedinnhold

30 % på digitale læremidler og grunnbøker

1.–10. trinn

På Aschehoug Univers får du digitalt innhold til alle fag og alle trinn for kun 299 kr per elev. Kjøper du lisens til alle elevene på skolen så senker vi prisen til 209 kr per elev, samtidig som vi tilbyr 30 % rabatt på grunnbøker i norsk, matematikk og engelsk.

Læreboka og skjermen utfyller hverandre

Vi gjør det mulig for deg som skoleleder å tilby et digitalt læringsunivers sammen med lærebøker. Vårt mål er gi elever den beste læringsopplevelsen og høyest mulig læringsutbytte. Derfor gir vi skolen din et tilbud som gjør det mulig å kombinere bok og digitalt. Det gjør det lettere for lærerne å tilpasse undervisningen samtidig som elevene kan få det beste fra to verdener.

Elever arbeider med bok og nettbrett

Forutsigbarhet og valgfrihet

Aschehoug Univers Barneskole/Ungdomsskole er våre digitale læringsunivers som dekker alle kompetansemål for alle trinn. Vi tilbyr verktøyene som skaper utforskende og aktiviserende klasserom. Les mer om Aschehoug Univers her.

Våre grunnbøker i norsk, matematikk og engelsk (Fabel, Matemagisk, Quest/Stages) er utarbeidet i tråd med Fagfornyelsen (LK20). De legger vekt på tverrfaglighet, oppfordrer elevene til å tenke kritisk og til å utforske.

Vi legger til rette for at skoleledere får mulighet til å kjøpe inn både bok og digitalt slik at lærerne får valgfrihet i undervisningen.

- Mona Solnes, forlagssjef i Aschehoug Undervisning

Vi er her for deg!

Kontakt gjerne våre porteføljeansvarlige dersom du vil benytte deg av tilbudet nå eller lurer på noe. De tilbyr også Teams-møter dersom skolen din ønsker det. 

Her kan du se et opptak av et 20 minutters webinar om hvorfor du bør velge våre læremidler.

Anne Smedstad
Tlf: 924 01 062
E-post: anne.smedstad@aschehoug.no 

Katrine Ajer
Tlf: 408 69 995
E-post: katrine.ajer@aschehoug.no 

Sverre Blixrud 
Tlf: 913 25 903
E-post: sverre.blixrud@aschehoug.no

Nettleseren din støttes ikke

Aschehoug Undervisning anbefaler at du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome, Edge, eller Safari (for Mac)

Illustrasjon: Fargede former