Til hovedinnhold

Barneskole

Her vil du finne nyttige undervisningstips og siste nytt om våre læremidler til fagfornyelsen. Hele Aschehoug Undervisning (lokus.no og aschehoug.no) flytter gradvis inn på Aunivers.no. Dette gjør vi for at du skal finne alt du trenger på ett sted. Vi jobber med læreren, for eleven.

Nye Zeppelin bøker 1 og 2

Nye Zeppelin 1–4 og fagfornyelsen

Trinn: 1.–4.

Utforskende, aktive og engasjerte elever er det vi ønsker oss. Med Nye Zeppelin 1–4 ligger alt til rette, både i bøkene og digitalt. 

Mer om Nye Zeppelin
Portrett av Martin Høgholen

Adaptivitet

Trinn: 1.–10.

Alle elever har krav på tilpasset opplæring. I en hektisk skolehverdag er dette nesten en utopi å få til. Så jobben din som lærer tilsvarer status som hverdagshelt.

Mer om adaptivitet

Læringsunivers

Trinn: 1.–7.

Ingenting kan erstatte en lærer! Du gjør den aller viktigste jobben. Det vi som innholdsleverandør først og fremst kan bidra med, er å gjøre jobben din i klasserommet enklest mulig.

Mer om vårt læringsunivers

Fagfornyelsen

Trinn: 1.–7.

Fagfornyelsen melder sin ankomst i klasserommene i 2020. Men hva betyr det i praksis for deg som lærer på barnetrinnet?

Mer om fagfornyelsen

English out and about

Trinn: 1.–7.

Sommeren nærmer seg. Så hvorfor ikke ta engelsktimen utendørs?

Få tips til aktiviteter utendørs

Søk om støtte til våre digitale læremidler

Trinn: 1.–7.

Fra 2. mai har skoleeiere muligheten til å søke om støtte for digitale læremidler via Den teknologiske skolesekken. Dette er ett av flere tiltak til Den teknologiske skolesekken. Målet å øke tilfanget av digitale lære midler av høy kvalitet for elevene.

Les mer