Til hovedinnhold

Ledige stillinger

Vil du være med og forme morgendagens digitale læremidler?

Aunivers.no vist på iPad

Aschehoug Undervisning utvikler digitale læremidler for grunn- og videregående skole og til voksenopplæringen. Vi utvikler nå neste generasjons læremiddelplattform og en helt ny serie digitale læremidler. Vi brenner for å gi lærere og elever gode brukeropplevelser i møte med våre tjenester. Læremidlene er en viktig del av norske barns og ungdommers hverdag, og sammen med lærere og andre fagfolk er vårt mål å skape de beste verktøyene for motiverende og god læring.

Digital redaktør

Som digital konsulent/redaktør hos oss får du en spennende mulighet til å sette preg på læremidlene vi utvikler, særskilt innenfor matematikk på barnetrinnet. Du blir del av et team med ansvar for å utvikle de beste digitale læremidlene for en ny generasjon barn og ungdom. Vi setter eleven og læreren i sentrum for utviklingen, så du må ha genuin interesse for skole, læring og teknologi. Stillingen er et ettårig engasjement, med mulighet for forlengelse.

Søknadsfrist: 12. august

Les mer om stillingen her.

Systemtekniker 

Som systemtekniker hos oss får du en spennende mulighet til å sette preg på tjenestene vi utvikler. Du blir del av et team med ansvar for å utvikle vår nye læremiddelplattform og en ny generasjon digitale læremidler. Det er avgjørende at du liker å samarbeide med kolleger fra alle fagområder på tvers av hele organisasjonen, og at du har evne til å formidle komplekse teknologiske spørsmål på en god måte. Vi setter eleven og læreren i sentrum for utviklingen, så du må ha genuin interesse for skole, læring og teknologi.

Søknadsfrist: 12. august

Les mer om stillingen her.

Utvikler/data scientist

Som utvikler/data scientist hos oss får du mulighet til å sette preg på både tjenestene vi utvikler og måten vi jobber på. Du blir del av et team med ansvar for å utvikle smarte nye tjenester til vår læremiddelplattform. Vi ser både etter deg som er nyutdannet og deg som har mer erfaring. Det er avgjørende at du liker å samarbeide med kollegaer fra flere fagområder, og at du har evne til å formidle komplekse teknologiske spørsmål på en god måte. Vi setter eleven og læreren i sentrum for utviklingen, så du må ha genuin interesse for skole, læring og teknologi.

Søknadsfrist: 12. august

Les mer om stillingen her.